# کشور نوع ویزا  مدت تحویل مدارک لازم
1

 

آذربایجان

 

1ماهه توریستی

 

1روز کاری

 

اصل پاسپورت با شش ماه اعتبار+دو قطعه عکس رنگی در ابعاد 4*3 با زمینه سفید که شبیه به چهره‌ فعلی متقاضی باشد.

2

 

آفریقا جنوبی

 

عادی سینگل

 

7-10روز کاری

 

 

اصل پاسپورت، دو قطعه عکس 4*3تاییدیه حساب بانک با حداقل مانده (10 میلیون)، گواهی اشتغال به کار،کپی شناسنامه ترجمه شده،فرم مشخصات فردی، حضور مسافر جهت مصاحبه در سفارت الزامی میباشد.

3

 

اروپا/شنگن

 

عادی سینگل

 

10-14روز کاری

 

اصل پاسپورت،2 قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید،اصل و کپی شناسنامه کارت ملی، گواهی اشتغال بکار،سند مالکیت ،کلیه مدارک با ترجمه رسمی ، و پرینت بانکی به اعضا هر نفر 40 میلیون تومان با مهر و امضا شعبه و مشخصات فردی.حضورخود مسافر در تاریخهای مشخص شده در سفارت به جهت مصاحبه حضوری الزامی میباشد.بیمه تامین اجتماعی از محل اشتغال.

4 ازبکستان

  15 روزه توریستی عادی                       

15 روزه توریستی فوری

 

1 ماهه

 

 

14 روز کاری

 

7 روز کاری

 

20 روز کاری

 

 

اصل پاسپورت ، 2 قطعه عکس ،رزرو هتل ، گواهی اشتغال به کار ،تاریخ شروع ویزا.
5

 

استرالیا

 

عادی سینگل

 

15-20روز کاری

 

کلیه مدارک شنگن میباشد، با توجه به اینکه حتما باید مسافر حداقل 1 یا 2 ویزای شنگن داشته باشد.

6

 

اکراین

 

 

 

15روز کاری

 

اصل پاسپورت +اصل شناسنامه + پرینت مانده حساب 15 میلیون تومانی به ازا هرنفر +گواهی اشتغال بکار(به زبان فارسی) +فرم مشخصات فردی.

7

 

اندونزی

 

عادی

 

7-10روز کاری

 

اصل پاسپورت، دو قطعه عکس 4 × 3 ، کپی کارت ملی ، کپی شناسنامه صفحه اول و دوم ، گواهی حساب بانک به لاتین ، بلیط ، واچر هتل.

8

 

ایران

 

یک ماهه

 

10روز  کاری

 

اسکن پاسپورت مهمان ، اسکن شناسنامه ، کارت ملی میزبان ، فرم اطلاعات مسافر

9

 

برزیل

 

عادی

 

7-10روز کاری

 

اصل پاسپورت،دو قطعه عکس،ترجمه تمام صفحات شناسنامه،گواهی اشتغال به کار به لاتین،پرینت حساب بانکی گردش 3 ماهه حداقل موجودی 20 میلیون تومان .

10

 

بلغارستان

 

عادی

 

7-10 روز کاری

 

 

اصل پاسپورت، دو قطعه عکس 4 * 3 ، کپی کارت ملی، کپی شناسنامه صفحه اول و دوم، گواهی حساب بانک به لاتین، بلیط ،واچرهتل.حضور مسافر به جهت انگشت نگاری در تاریخ مشخص شده از طرف سفارت الزامی میباشد.

11 تاجیکستان

1 ماهه عادی

  1 ماهه تجاری

دانشجویی

 

 

7-10 روزکاری

 

اصل پاسپورت،2 قطعه عکس4*3 ، مشخصات فردی
12  تایلند

 

عادی سینگل

 

6ماهه مولتی

 

3-4 روز کاری              

اصل پاسپورت ،یک قطعه عکس تمام رخ ، کپی شناسنامه ، کپی کارت ملی،مشخصات فردی،آدرس ایمیل مسافر، تمکن مالی ، رزرو هتل ، بلیط(حضور مسافر در ایران الزامی است.)درصورت عدم صدور ویزا، هزینه پرداخت شده، توسط سفارت مسترد نخواهد شد.
13 ترکمنستان

توریستی عادی

 

 

توریستی نمیه فوری

 

 

توریستی فوری

 

20 روز عادی

 

 

15 روز کاری

 

 

10 روز کاری

 

اصل پاسپورت، 2 قطعه عکس 6*5، مشخصات فردی جهت رجیستر در ترکمنستان رزرو هتل و ارائه 2 قطعه عکس 6*5 الزامی است.در صورت داشتن ویزای قبلی ترکمنستان در پاسپورت قبلی، حتما کپی آنرا ارسال کنید.ویزای ترکمنستان به مقصد شهر عشق آباد میباشد.جهت سفر به شهرهای دیگرترکمنستان نام شهر مورد نظر هنگام درخواست ویزا باید به صورت کتبی قید شود.مرز ورودی از باجگیران میباشد.
14 چین

توریستی گروهی عادی

 

توریستی گروهی فوری

 

توریستی انفرادی عادی                   

               

7 روز کاری

 

   7 روز کاری

 

30 روز کاری

 

 

اصل پاسپورت داشتن 3صفحه خالی الزامی است. ، حتما 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک ( عکس ارسالی باید کاملا با عکس پاسپورت منطبق باشد)کپی شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادرمشخصات کامل فردی (آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه(ذکرکد پستی الزامی است.))تمکن مالی به انگلیسی حداقل 10میلیون تومان ،ویزای توریستی انفرادی عادی تمکن مالی لازم ندارد.برای ویزای گروهی حداقل باید 5 نفر باشند.
15  دبی

14 روز عادی

14 روزه فوری

1 ماهه عادی

3 ماهه سینگل/مولتی

14 روزه عادی جهت  اتباع خاجی

6-7 روز کاری

2 روز کاری

7 روز کاری

5 روز کاری

6-7 زوز کاری

 

اسکن رنگی پاسپورت ، چک ضمانت مبنای محاسبه روز کاری جهت اقدام ویزا، از روز بعد از دریافت مدارک خواهد بود.ویزای یک ماهه غیر قابل تمدید است
16 روسیه

 

 

 

 

 

اصل پاسپورت،یک قطعه عکس 4* 3،مشخصات فردی ، بلیط رفت و برگشت OK(جهت ویزای توریستی رزرو هتل الزامی است)
"ویزا طبق تاریخ بلیط صادر میشود".مبدا پرواز از تهران و مقصد مسکو باید باشد و در صورت ورود به شهر دیگری از روسیه به جز مسکو، دچار مشکل و دیپورت خواهد شد.
ویزای تجاری یکساله نیاز به آزمایش ایدز و مصاحبه دارد.
17 ژاپن توریستی 15-20 روز کاری

 

اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار،یک قطعه عکس 5*4 پشت زمینه سفید،کپی ازتمام صفحات شناسنامه ترجمه شده ،گواهی اشتغال به کار ترجمه شده، کپی از جواز کسب یا روزنامه رسمی ترجمه شده پرینت بانکی 3 ماه اخیر به ازای هر نفر حداقل 40 میلیون تومان

18

 

سریلانکا

 

ندارد

 

در بدو ورود

 

اصل پاسپورت

19

 

سنگاپور

 

عادی

 

7روز کاری

 

اسکن پاسپورت و یک قطعه عکس زمینه سفید .

20

 

عراق

 

یک ماهه توریستی

 

 

4روز کاری

 

اصل پاسپورت و 2 قطعه عکس 4*3

21

 

قبرس اروپایی

 

عادی 7روز کاری

 

اصل پاسپورت،2 قطعه عکس 6*4 گواهی اشتغال بکار با ترجمه رسمی پرینت بانکی 6 ماه آخر با مهر امضا شعبه "با حداقل 7 ملیون"فرم مشخصات فردی .

22

 

قرقیزستان

 

 

 

 

 

 

 

 

"اصل پاسپورت و یک قطعه عکس"

23

قزاقستان

1ماهه توریستی عادی

 

1ماهه توریستی فوری

2 ماهه توریستی

 

1 ماهه تجاری عادی

15 روزه کاری

 

10 روز کاری

 

15 روز کاری

 

15 روز کاری

پاسپورت ، 1 قطعه عکس4*3، تکمیل فرم مربوطه ، مشخصات پرواز و نام هتل محل اقامت در قزاقستان ،مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس رجیستر شود.در ویزای 3 ماهه در هر بار ورود 30روز اجازه اقامت دارد.
24

 

کره جنوبی

 

عادی

 

 7 روز کاری

 

 

اصل گذر نامه معتبر با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت"امضا شده".اصل شناسنامه وکارت ملی-2 قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید -گواهی اشتغال بکار -پرینت بانکی 3 ماهه با مهر و امضا بانک

25

 

کوبا

 

عادی

 

7 روز کار

 

"اصل پاسپورت،دو قطعه عکس،گواهی حساب بانکی، گواهی اشتغال به کار"

26

 

گرجستان

 

ندارد

 

در بدو ورود

 

"پاسپورت"

27

 

لبنان

 

ندارد

 

در بدو ورود

 

"پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار"

28

 

مالدیو

 

ندارد

 

در بدو ورورد

 

"پاسپورت"

29

 

مالزی

 

ندارد

 

در بدو ورود

 

"پاسپورت با 7حداقل  ماه اعتبار "

30

 

مراکش

 

ویزای توریستی

 

14روز کاری

 

  اصل پاسپورت با حداق7 ماه اعتبار،گواهی اشتغال بکار، کپی شناسنامه و کارت ملی و 2 قطعه عکس،پرینت سه ماه اخیر، فرم مشخصات فردی

31

 

ویتنام

 

ویزای انفرادی

 

15روز کاری

 

انفرادی : اصل پاسپورت گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی یا تمکن مالی کپی شناسنامه و کارت ملی فرم مشخصات فردی یک قطعه عکس

32

 

هنگ کنگ

 

ویزای توریستی

 

60روز کاری

 

اسکن رنگی پاسپورت با حداقل 8 ماه  اعتبار، تمکن مالی بالای 10.000.000 تومان"هم ریال و هم دلار" به انگلیسی گواهی اشتغال به کار به انگلیسی با قید سمت و حقوق ماهانه به دلار و تاریخ شروع به کاردو قطعه عکس 6*4 زمینه سفید.

33

 

هند

 

عادی

 

7-10 روز کاری

 

اصل پاسپورت،دو قطعه عکس4*3 جدید، کپی صفحه اول ودوم شناسنامه ، امضاءمسافر در پاسپورت الزامی میباشد.حضور مسافر جهت انگشت نگاری در تاریخ مشخص شده از طرف سفارت الزامی میباشد.

34 کانادا عادی 20-25روز کاری اصل پاسپورت های جدید و قدیمی (صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، حتما باید اسکن شوند)ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”تکمیل فرم درخواست ویزا(Application form)تکمیل فرم اطلاعات خانوادگیFamily Information
یک قطعه عکس 3/5 در 4/5 رنگی زمینه سفیدترجمه سند ملکی در صورت وجودترجمه مدارک شغلی ( برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه طبابت، پروانه نظام مهندسی و یا پروانه بهره وری لازم است. کارمندان باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند.)گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده (در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامیاست.)رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.
داشتن دو ویزای شنگن در پاسپورت .
35

 

فیلیپین

 

عادی

 

7روز کاری

 

پاسپورت با 9 ماه اعتبار یک قطعه عکس 4*3 گواهی تمکن مالی به زبان لاتین مهر شده (حضور مسافر در سفارت در تایم مقرر الزامی میباشد)

36

 

ارمنستان

 

ندارد

 

در بدو ورود

 

پاسپورت

37

 

ترکیه

 

ندارد

 

در بدو ورود

 

پاسپورت

ا

Copyright 2017 by Ovita Gasht | Design by webcade
دی ان ان