• ویزای کانادا

ویزای کانادا در کلاس پنچ ساله مولتی صادر می شود که با این کلاس ویزا میتوانید به کشور های آنتیگوا و باربودا،پاناما،جمهوری، دومینیکن،جمهوری مقدونیه،عمان،قطر،کوبا،کاستاریکا،گرجستان،مکزیک نیز سفر کرده و از مزایای این ویزای قدرتمند بهره مند شوید.مدت زمان صدور این ویزا در بازه زمانی 12 ساعت الی 180 روز می باشد که البته در شرایط عادی حدود 50 روز زمان می برد. انگشت نگاری لازم در تمامی کشورهای دنیا قابل انجام است اما پیشنهاد ما کشور ترکیه و شهر استانبول می باشد.

  • مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار                                                                                     
  • اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه کارت ملی
  • ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی
  • ترجمه اسنادملکی
  • نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی وبا مهر امور بین الملل بانک
  • گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
  • گواهی سپرده بلند مدت بانکی (در صورت موجود بودن)
  • گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار (در صورت موجود بودن)
  • گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت باذکرتاریخ شروع کار،عنوان شغلی و در آمد سالیانه،نام مدیر
  • ترجمه فیش حقوقی
  • ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی 
  • ترجمه حکم کارگزینی
  • ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
  • ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
  • ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی (در صورت موجود بودن)
  • ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان 
  • ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
  • ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب مشاغل آزاد
  • ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
  • دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
  • بلیط رفت و برگشت
  • رزرو هتل های محل اقامت در سفر
  • شرح برنامه سفر
  • یک قطعه عکس 3/5 در 4/5 جدید با زمینه رنگی
  • نکات این ویزا

افراد بالای 76 سال و زیر 14 سال نیازی به انگشت نگاری ندارند.

  • مدارک نیازی به تاییدیه دادگشتری و وزارت خارجه ندارد.
  • نیازی به ارائه ضمانت بازگشت ندارد.

 

  • ویزای استرالیا

استرالیا به دلیل برخورد از آب و هوای معتدل در طول سال،جاذبه های طبیعی و گردشگری مانند آبشار ها،جنگل ها،سازه های مدرن و همچنین اقتصاد غنی و پویا_دومین کشور ثروتمند دنیا پس از سوئیس همواره از مهم ترین مقاصد گردشگران و مهاجران در سرار جهان به شمار می رود.ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوار ترین ویزاهامحسوب شده ودارای انواع مختلفی است؛به عبارت دیگر،هریک از آن ها برای هدفی خاص و مدتی محدود صادر می شوند.بااستفاده از این ویزا می توان به صورت گردشگری به استرالیا سفر کرده وتا مدت 6،3و12 ماه در آنجا اقامت داشته باشید.

  • مدارک مورد نیاز
  • تکمیل فرم درخواست
  • شناسنامه
  • پاسپورت با حداقل 6 ماه تاریخ اعتبار از زمان بازگشت
  • یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید 4*6
  • کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد 18 تا 50 سال
  • مدارک مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی و نامه تمکن
  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متاضی،قرارداد کاری در صورت اشتغال،مجوز کسب،مدارک تاسیس شرکت و .... در صورت کارفرما بودن متقاضی
  • ارائه مدارک لازم مبنی بر بازگشت به ایران (نامه کارفرما،نامه ثبت نام در مدرسه یا دانشگاه،سند اموال و دارایی ها،سند ازدواج،مدرک ثبت نام در کنفرانس،...)
  • لیست پرداخت مالیات و هر گونه نامه یا اعتباری که در ارتباط با شغل می باشد و باید ارائه شود.
  • در صورتی که دارای دعوتنامه هستید،دعوتنامه،مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدرک خود ضمیمه کنید.
  • زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است،ولی در صورت کامل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود 3 تا 8 هفته نتیجه درخواست متقاضی مبنی بر واجد شرایط بودن وی برای دریافت ویزا مشخص خواهد شد.

 

  • لیست مدارک شغلی گروه های مختلف متقاضی ویزا

کارمندان:

  • گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی و سربرگ شرکت(گواهی اشتغال به کار باید دارای تاریخ شروع به کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر و یا سرپرست،مدت زمان مرخصی باشد.)
  • ترجمه فیش حقوقی و بیمه تامین اجتماعی دوماهه آخر
  • ترجمه حکم کار گزینی

پزشکان:

  • ترجمه پروانه دائم طبابت
  • کارت نظام پزشکی
  • ترجمه پروانه مطب
  • ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
  • ترجمه لیست پرداخت بیمه

کارخانه داران و صاحبان مشاغل:

  • ترجمه پروانه بهره برداری
  • ترجمه جواز کسب
  • ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
  • ترجمه لیست پرداخت بیمه

تجار و مهندسین:

  • ترجمه کارت بازرگانی
  • گواهی اتاق بازرگانی
  • ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

بازنشستگان:

  • ترجمه حکم بازنشستگی
  • ترجمه فیش حقوقی دوماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق،حکم افزایش حقوق بازنشستگی نیز لازم است)

 

  • ویزای انگلستان

با ویزای انگلیس یا  همان ویزای برتانیا کبیر اجازه ورود به انگلستان،اسکاتلند،ولز و ایرلند شمالی را خواهید داشت.ویزای قدرتمند که بر اساس هدف از سفر ، به چند نوع متفاوت تقسیم می شود.در مورد کشور انگلستان،تاریخ و فرهنگ چند ملیتی،طبیعت کارت پستالی و استانداردهای زندگی این کشور بسیار گفته نوشته شده است. اما شاید ندانید بر اساس تحقیقی بین المللی در 189 کشور جهان،تعداد بالایی از افراد متقاضی دریافت ویزای این کشور می باشند. کشور ی با خلاقیت های بی پایان که می تواند دورنمایی بسیار جذاب  برای کار،تحصیل و زندگی در اختیار هر سلیقه ای قرار دهد.

 

  • مدارک مورد نیاز 
  • کپی فرم آنلاین درخواست ویزای انگلیس
  • پاسپورت جدید با حداقل 6 ماه اعتبار بعلاوه پاسپورت های قدیمی
  • دوقطعه عکس تمام رخ در سایز 3/5*4/5
  • پرینت حساب بانکی 6 ماه گذشته
  • نامه تمکن مالی از بانک
  • کپی سند ملکی
  • ترجمه شناسنامه به همراه اصل آن
  • ارائه اصل سند ازدواج  به همراه ترجمه آن (درصورت تاهل)
  • ترجمه مدارک کامل شغلی همچون جواز کسب یا گواهی اشتغال
  • واچر هتل محل اقامت در انگلیس در صورت نداشتن دعوتنامه 
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به انگلیس
  • حداقل دو ویزای معتبر (ویزای شینگن و ژاپن درصد موفقیت را بالا خواهند برد)
  • سند ملکی و مدارک شغلی قوی نقش بسیار مهمی در موفقیت درخواست خواهند داشت
  • حداقل 100 میلیون تومان تمکن مالی در حساب کوتاه مدت
  • ترجیحا ویزای ریجکتی از کشوری بجز انگلیس حتما ویزای معتبر دیگری بعد از آن اخذ شده باشد.
  • اگرچه مورد آخر جزء الزامات شرایط دریافت ویزای انگلیس نیست اما فاکتوری است که افسر پرونده در نظر خواهد گرفت. در صورت داشتن ریجکتی از سفارت انگلیس مبلغ 400 پوند به مبلغ تعرفه پایه اضافه خواهد شد.

نکته : در صورت داشتن دعوتنامه معتبر از انگلیس مدارک زیر نیز باید در پرونده وجود داشته باشد:

  • اصل و کپی دعوتنامه
  • مدارک پرداخت مالیاتی و قبوض شخص دعوت کننده  در انگلیس
  • مدارک هویتی شخص دعوت کننده
  • آخرین فیش حقوقی فرد دعوت کننده

 

  • مراحل درخواست ویزا

نخستین گام برای درخواست ویزای انگلستان،پرکردن فرم ویزا می باشد و سپس سایر مراحل و هماهنگی ها توسط ما برای مسافر انجام می شود و ایشان در یکی از دفاتر VFS در تهران،امارات و یا ترکیه انگشت نگاری خود را انجام می دهد و پاسخ ویزای ایشان ظرف مدت دو هفته الی سه ماه آماده می شود.

  • ورود به سامانه دریافت ویزای انگستان و دریافت حساب کاربری
  • انتخاب نوع ویزای انگلستان
  • تکمیل فرم آنلاین ویزای انگلستان
  • گرفتن وقت سفارت انگلستان در تهران،امارات و یا ترکیه
  • پرداخت آنلاین هزینه درخواست آنلاین ویزا،حضور در سفارت در روز تعیین شده،ارائه مدارک و انجام انگشت نگاری

 

  • ویزای کره جنوبی

امروزه با توجه به پیچیدگی های وابط بین کشورها اخذ ویزای هر کشوربه فرآیندی سخت و پیچیده تبدیل شده است که ویزای کره جنوبی یکی از آنها می باشد.برای سفر به کشور کره جنوبی شما می بایست ویزای توریستی دریافت نمایید که فرآیند اخذ این  ویزا حداکثر 7 روز کاری زمان می برد.شهرهای توریستی معروف کره جنوبی همچون سئول،گوانگجو،بوسان و جزیره زیبای جیجو از جمله مقاصد گردشگری این کشور می باشند. قابل توجه است که کلیه انواع ویزای توریستی با احتساب حداقل 2 شب اقامت در هتل محاسبه می شود.

 

  • مدارک مورد نیاز
  • فرم درخواست ویزا
  • عکس رنگی 4*3(دوقطعه)-عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد.
  • اصل گذرنامه وکپی صفحه اول آن (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشد)
  • کپی کارت ملی و کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم)با ترجمه انگلیسی
  • دعوتنامه از شرکت کره ای
  • گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی(برای شرکت ایرانی)وپربنت حساب بانکی سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی و کپی جواز کسب مغازه با ترجمه انگلیسی (اگر در شرکت مشغول به کار نمی باشد)
  • کپی جواز کسب مغازه یا کپی روزنامه رسمی شرکت(باترجمه انگلیسی)
  • لیست بیمه و یا فیش حقوقی کارمندان از شرکتی که در آن استخدام می باشند(به زبان انگلیسی همراه با مهر شرکت)
  • کپی آخرین سند پرداخت مالیات شرکت مانند فیش پرداختی مفاصاحساب یا عملکرد سالانه و یا اظهارنامه (باترجمه)

 

  • نکات این ویزا
  • این ویزا 90 روز اعتبار دارد و در این مدت شما تنها می توانید 30 روز در خاک کره باشید.
  • کلیه ویزاهای کره نیاز به دعوتنامه معتبر داردکه ما می توانیم این دعوتنامه را برای شما فراهم کنیم.
  • کلیه مدارک باید ترجمه رسمی انگلیسی  گردد.

 

  • ویزای ژاپن

برای سفر به کشور آفتاب تابان ویزای توریستی ژاپن را دریافت کنید و اقامت شگفت انگیزی را در این کشور فوق پیشرفته تجربه کنید.شهرهای توریستی معروف ژاپن مثل توکیو،اوزاکا،کوبه و کیوتو از جمله های متروپول هایی هستند که تجربه دیدن آن برای هر گردشگری بسیار جذاب می باشد.باتوجه به سخت بودن فرآیند دریافت ویزای این کشور با دفتر اویتاگشت خزر به سادگی می توانید آن را اخذ نمایید.شایان ذکر است که مدت اعتبار ویزای ژاپن 3 ماه می باشد که در خلال این مدت می توانید حداکثر 15 روز اقامت داشته باشید،ضمنا صدور این ویزا معمولا 5 روز کاری به طول می انجامد.

 

  • مدارک مورد نیاز
  • ترجمه شناسنامه
  • ارائه اصل گذزنامه با حداقل 9 ماه اعتبار
  • دوقطعه عکس 4/5*4/5 رنگی با زمینه سفید
  • گذرنامه های پیشین
  • مدارک شغلی (حکم کارگزینی به انضام گواهی اشتغال به کار ، لیست بیمه و فیش حقوقی برای کارمندان _جواز کسب و اجازه نامه یا سند برای مشاغل آزاد _پروانه کار (مطب ،وکالت و ....)برای پزشکان  و وکلا _اساسنامه و روزنامه  رسمی و تغییرات برای شرکت ها)
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان 
  • ریز پرینت سه ماه از گردش حساب با مانده موجودی حداقل 80 میلیون تومان و نامه تمکن مالی از موجودی حساب با مهر و امضا بانک مربوطه
  • تکمیل فرم اطلاعات شخصی
  • ارائه ضمانت بازگشت نقدی حداقل 80 میلیون تومان الزامی می باشد.

ترجمه رسمی کلیه مدارک به زبان انگلیسی و همراه با مهر دادگستری الزامی است.
 

  • نکات این ویزا
  • این ویزا 90 روز اعتبار دارد و در این مدت شما تنها می توانید 15 روز در حاک ژاپن باشد
  • کلیه اتباع ایرانی با این ویزا فقط حق ورود توریستی به کشور ژاپن را دارند.
  • کلیه ترجمه ها باید رسمی  و ممهور به مهر دادگستری شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2017 by Ovita Gasht | Design by webcade
دی ان ان