چگونه ویزای توریستی شینگن بگیریم؟

خیلی ها آرزروی سفر به اروپا،این قاره سبز و جذاب را دارند.اگر ویزای توریستی شنگن داشته باشید خیلی راحت می توانید  بین کشور های مختلف این قاره سفر کنید،سفر به پاریس و دیدن برج ایفل،کاخ ورسای و موزه لوور یا سفر به هلند می تواند بسیار هیجان انگیز باشد.

سفر به آلمان ،سوئد ودانمارک و نروژ هم که از جهت بسیاری ارزشمند است.

قدم اول:انتخاب کشور مورد علاقه بهترین تورهای اروپا که طرفداران بسیاری دارد سفر به کشور های فرانسه،اسپانیا،ایتالیا،هلندوسوئیس است که حداقل 4 شب و حداکثر 12 شب می باشد.

قدم دوم:مدارک شنگن مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی شینگن را آماده کنید:

  • فرم درخواستی برای صدور ویزا
  • نسخه اصلی و کپی مدارک هویتی
  • دوعدد عکس رنگی معمولا 3/5*4/5 با زمینه سفید که به تازگی گرفته باشید
  • گواهی اشتغال به کار
  • سند مالکیت
  • پرینت حساب بانکی با امضا و مهر شعبه ی بانکی که درآن حساب دارید
  • پاسپورت معتبر با حداقل شش ماه اعتبار
  • بلیط رفت و برگشت

 

ریجکتی ویزای اروپا

اگر با وجود دریافت وقت سفارت و ارائه مدارک لازم در مراحل دریافت ویزای شنگن ریجکت شده اید توجه داشته باشید که این پایان راه نیست و نباید به سرعت ناامید شوید زیرا روش هایی وجود دارد که می توانید مجددا مدارک را ارائه کنید و مشکل ریجکت شدن ویزای شینگن خودرا رفع کنید

 

انتخاب وکیل جهت اعتراض

دقت کنید در صورتی که شخصا یا توسط آژانس های مسافرتی اقدام به اعتراض کنید،قطعا به نتیجه نخواهید رسید،واین وکلای تخصصی هستند که باتوجه به مواد قانونی و شناخت مسائلی که برای سفارت ها برای صدور ویزا مهم می باشد،اقدام به تنظیم لوایح دقیق قانونی و دفاع از پرونده های ریجکت شده می نمایند که در نتیجه بسیار تاثیر گذار می باشد.

 

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

هر پرونده ای که به سفارت کشورهای عضو شینگن ارسال می شود.توسط آفیسر یا کارگزار های سفارت به دقت مورد بررسی قرار می گیرد لازم به ذکر است دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن باید طی نامه ای مکتوب به متقاضی اطلاع داده شود.در نامه ارسالی گزینه هایی وجود دارد که تیک خوردن آن ها به منزله عدم دارا بودن شرایط مورد قبول از نظر سفارت می باشد. از مهم ترین مواردی که میتواند دلیل ریجکت شدن ویزای شینگن باشد می توان  به گروهی بودن یا انفرادی بودن سفر،مدارک شغلی ناقص،عدم ارتباط مدارک شغلی و میزان درآمد ذکر شده در پرونده،عدم وجود تمکن مالی کافی به ازای تعداد افراد،نداشتن دلایل محکم برای بازگشت به کشور پس از سفر،نداشتن هدف مشخص از سفر و ..... اشاره کرد.اگر محل اقامت متقاضی در کشور مقصد به صورت سوری تعریف شده باشد،سفارت با هتل جهت بررسی رزرواسیون تماس حاصل  می کند و پس از انجام استعلام در صورت عدم رزرو قطعی،ایراد مورد نظر را دلیل رد ویزا اعلام می نماید.
 

شرایط رفع ریجکتی ویزای شینگن

توجه به این نکته ضروری به نظر می رسد که برای بررسی دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن و رفع آن تقریبا به مدت 30 روز (بستگی به اعلام سفارت) زمان خواهید داشت و پس از آن سفارت ها معمولا هیچ اعتراضی را از سوی متقاضیان پذیرا نخواهند بود بنا براین به محض ریجکت شدن ویزا با مشاورین خود در اویتاگشت تماس گرفته و از راهکار های تخصصی بهره مند شوید.

 

اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران (بدون نیاز به سرمایه گذاری)

کشور های فرانسه،اسپانیا،اتریش ویونان جذاب ترین برنامه های اقامت از طریق تمکن مالی را ارائه می دهند این روش اقامت که به زبان انگلیسی financially independent person و یا به اختصار fip  گفته می شود به اشخاصی تعلق می گیرد که از تمکن مالی خوبی در ایران برخوردار باشند قالبا هنرمندان و بازیگران و افراد دارای تمکن  مالی بالا در ایران،از این روش برای دریافت اقامت اروپا استفاده می کنند.که این انتخاب دلایل بسیاری دارد،یکی از مهم ترین دلایل امکان رفت و آمد این درآمد می تواند از چهار روش ثابت شود:

  • سود سپرده بانکی
  • اجاره ملک
  • درآمد های ثابت(حقوق بازنشستگی)
  • سود سهام

مزایای دریافت اقامت اروپا از روش خود حمایتی

  • ساده ترین روش اخذ مجوز اقامت شنگن در اتحادیه اروپا
  • عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • معاف از پرداخت مالیات
  • عدم محدودیت سنی برای متقاضی
  • امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در تمام کشور های حوزه شینگن
  • سهولت در تمدید اقامت
  • عدم نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت در اتحادیه اروپا
  • عدم نیاز به شرط حضور دائم متقاضی در کشور مقصد
  • امکان استفاده از بیمه های پزشکی و درمان معتبر در عرصه بین المللی
  • سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله آمریکا و کانادا و انگلستان
  • تحصیل رایگان برای تمام اعضای خانواده

 

اقامت تمکن مالی فرانسه

هنگامی که در خواست اخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی را دارید،تنها مدارک تمکن مالی و دارایی های داخل کشور مورد بررسی قرار می گیرد و نیاز به انتقال دارایی ها و سرمایه ها گذاری  یا ثبت شرکت در کشور فرانسه نمی باشد،داشتن سند ملک شخصی و گواهی سپرده بانکی نمونه ای از مدارک موردنیاز جهت اخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی هستند.

اخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی از راحت ترین و ساده ترین روش های اخذ اقامت این کشور اروپایی به شمار می رود.

مزایای اقامت از طریق تمکن مالی

  • استفاده از این روش نیاز به ثبت شرکت و سرمایه گذاری ندارد.
  • عدم نیاز به دانش زبان انگلیسی جهت اخذ اقامت
  • امکان تحصیل رایگان برای فرد متقاضی و فرزندان
  • رفت و آمد آزادانه در کشور های اروپایی عضو پیمان شنگن
  • امکان خرید ملک یا بیزینس با هر سرمایه دلخواه
  • دریافت اقامت دائم و پاسپورت پس از 5 سال

 

شرایط لازم

  • سند ملکی (مربوط به هریک از اعضای خانواده)
  • تمکن مالی مناسب در ایران (گواهی بانکی)
  • دارا بودن درآمد های ثابت اعم از اجاره ملک یا سود سپرده
  • پاسپورت معتبر

 

اقامت سریع در یونان از طریق تمکن مالی یا خرید ملک

اقامت در یونان از دو راه امکان پذیر است،از طریق تمکن مالی و راه دوم از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک می باشد.

اقامت یونان از طریق تمکن مالی یاFIP:این روش یکی از ارزان ترین،سریعترین و راحت ترین روش های اخذ اقامت اروپا برای متقاضیان است و اگر توانایی مالی بالایی برخوردار هستید،پیشنهاد ما به شما استفاده از این روش است.درصورتی که شما به عنوان سرپرست خانواده اثبات کنید که می توانید ماهیانه دو هزار یورو برای خود و چهارصد یورو برای همسر و سیصد یورو برای هریک از فرزندان زیر هجده سالتان درآمد ثابت در ایران دارید،می توانید به راحتی از طریق تمکن مالی FIP اقامت دریافت کنید.

 

اقامت یونان از طریق خرید ملک

روش دوم برای اقامت در یونان خرید ملک به ارزش حداقل 250 هزار یورو است و اقامت از طریق سرمایه گذاری،شامل مالک،پدر، مادر،همسر و فرزندان زیر 21 سال ایشان می شود.نکته قابل توجه در مورد دریافت اقامت یونان از این طریق این است که پدر و مادر همسر هم مشمول دریافت اقامت دائم اروپا خواهند شد و این موضوع بسیار مهم و قابل توجه است.

  • در این شیوه به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی برای متقاضیان اقامت نیازی نیست .
  • همچنین به ثبت شرکت در اروپا و راه اندازی تجارت در یونان نیز نیازی نمی باشد.
  • در این شیوه از پرداخت مالیات سالانه در یونان معاف می شوید .
  • محدودیت سنی برای متقاضی اقامت اروپا وجود نخواهد داشت.
  • امکان رفت و آمد راحت و بدون محدودیت و زندگی در تمام کشورهای حوزه شینگن بدون نیاز به ویزای شنگن فراهم می باشد.
  • از این روش اگر اقامت یونان کسب کنید ،دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله آمریکا و کانادا و انگلستان برایتان آسان خواهد بود.
  • مدت زمان دریافت اقامت یونان از روش خرید ملک فقط دوماه می باشد.

 

اقامت سوئد(بامجوز کار)بدون نیازبه سرمایه گذاری

براساس بررسی های انجام شده توسط موسسه لگاتوم انگلستان و رتبه بندی جهانی پاسپورت کشورها،سوئد در کنار آمریکا در رتبه سوم با اعتبار ترین پاسپورت ها جهان قرار دارد.آزادی اجتماعی و فردی -گسترده ترین سطح خدمات بیمه،آموزش و ....... باعث شده مردمان سوئد جزو شادترین افراد کره زمین باشند.دریافت اقامت این کشور از 3 طریق بیزینس،کار و تحصیل امکان پذیر است. در اقامت از طریق بیزینس،نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری در کشور سوئد نمی باشد.(اجاره کار دولت سوئد اعطا می گردد). این روش مخصوصا افراد و خانواده هایی است که دارای مدرک تحصیلی لیسانس ودارای رزومه کاری خوب در کشور خود می باشند.

شرایط لازم

  • مدرک تحصیلی لیسانس یا سابقه کار مفید
  • رزومه کاری (حداقل 2 سال)
  • تکمیل فرم های مربوط و ارائه مدارک هویتی
  • پرینت سه ماهه حساب بانکی

مزایای دریافت اقامت سوئد

  • رفت و آمد آزادانه به تمام کشور های شنگن
  • تحصیل رایگان برای اعضاء خانواده و فرزندان
  • بیمه درمانی رایگان از لحظه ورود به سوئد
  • سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله آمریکا
  • دریافت 80% از مزایای شهروندان سوئد از بدو ورود به سوئد
  • دریافت کارت اقامت 2 ساله همزمان (برای همه اعضای خانواده)
  • کوتاه ترین زمان در کشور های اروپایی برای دریافت اقامت دائم و پاسپورت
  • بدون نیاز به مدرک زبان
  • کشوری انگلیسی زبان (80درصد مردم)
  • داشتن مجوز کار برای تمام اعضای خانواده
  • امکان خرید بیزینس یا ملک

 

خرید ملک و اقامت اسپانیا

درحال حاضر یک راه جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک وجود دارد:

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک به مبلغ 500000 یورو به بالا(GOLDEN VISA)دراین روش متقاضی باید بدون بهره گیری از وام بانکی در بخش ملک سرمایه گذاری  نماید،این خرید می تواند در قالب خرید یک یا چند ملک باشد که می بایست مجموعه خرید بالاتر از پانصد هزار یورو گردد. از  مزایای این روش سرعت بالای اخذ  اقامت و عدم شرط حضور شش ماهه در اسپانیاست.اقامت اخذ شده، اقامت کشور اسپانیا و اتحادیه اروپا بوده که با کارت اقامتی دریافتی ،امکان سفر به تمامی کشور های عضو شنگن را خواهید داشت.

خرید ملک واقامت گرجستان

خرید خانه در گرجستان یکی از روش های اخذ اقامت این کشور است بنا براین اگر از تمکن مالی کافی برخوردار هستید با خرید یک آپارتمان حداقل به ارزش 35000هزار دلار در این کشور می توانید اقامت دائمی این کشور برای تمام اعضای خانواده خود را بدست آورید.همچنین در صورتی که قصد خرید ملک در گرجستان ندارید می توانید از طریق ثبت شرکت اقامت گرجستان را برای اعضای خانواده خود دریافت نمایید.

 

ویزای کار آلمان

طبق اعلام اداره کار کشور آلمان مبنی بر مشاغل مورد نیاز این کشور در سال 2019،افراد متخصص و دارای مدرک تحصیلی لیسانس و با آشنایی اولیه به زبان آلمانی در رشته های فنی و مهندسی و کامپیوتر و پزشکی وزیر شاخه های مرتبط با آنها می تواند برای این نوع ویزا اقدام کنند. اویتاگشت تمامی خدمات مربوط به این نوع ویزا از قبیل دریافت پیشنهاد شغلی و تنظیم رزومه های کاری مورد نظر کمپانی های آلمان و دریافت ویزای کار را از سفارت  آلمان در ایران به صورت VIP انجام می دهد. از مزایای این ویزا می توان به دریافت حقوق از کمپانی های آلمانی،اخذ پاسپورت آلمان در زمان کوتاه،اجازه کار و زندگی در آلمان برای اعضای خانواده و تحصیل رایگان اشاره کرد.

 

ثبت شرکت درآلمان جهت راه اندازی شرکت و دریافت اقامت آلمان از این طریق می توان در مدت زمان 2 ماه اقدام به تاسیس شرکت GMBH در آلمان نمود،جهت دریافت اقامت باید شرکت تاسیس شده را فعال نمود و پس از آن می توانید اقامت 3 ساله کشور آلمان را دریافت نمایید.

 

ثبت شرکت در انگلیس

ثبت شرکت در انگلیس یکی از راه های اخذ اقامت از این کشور است همچنین تعداد زیادی از شرکت ها در ایران تلاش می کنند حوزه فعالیت خود را در بخش بین الملل گسترش دهند.

به طور کلی شرکت ها در انگلستان به دسته های مختلف تقسیم می شوند:

دسته ی اول:شرکت های مسئولیت محدود یا ltd می باشد که رایج ترین و بهترین نوع شرکت از نظر کار آقرینان می باشد.این نوع شرکت ها تعهدات کمتری نسبت به دیگر شرکت ها داشته و از نظر مالیاتی و اختیارات و مالکیت صددرصدی و عقد قراردادها مورد پسند تر از انواع دیگر می باشد و تا 80000 هزار پوند،شامل مالیات ارزش افزوده نمی شوند.

دسته دوم:شرکت عمومی با مسئولیت محدود یا plc می باشد که از نظر سرمایه باید حداقل هایی را رعایت کند و نیازی به استخدام اجباری پرسنل و واریز جهت افتتاح حساب شرکت و سرمایه دارد.

 

شرایط و ضوابط ثبت شرکت درانگلستان

بدون نیاز به داشتن اقامت،سکونت و حضور  این کشور می توانید شرکت خود را در انگلستان ثبت کنید.حتی برای ثبت می توانید بدون نیاز به حضور در انگلستان،اسناد خود را از طریق پست DHL دریافت کنید.تنها یک نفر برای ثبت شرکت در این کشور کافی می باشد.

 

مراحل ثبت شرکت در انگلستان

  • انتخاب نام یا عنوان مناسب و مرتبط با موضوع فعالیت خود
  • معرفی حداقل یک نفر شخص حقیقی به عنوان مدیر مدیر عامل شرکت
  • جزئیات سهام شرکت را مشخص کنید و سهام دار آن را اعلام نمایید.
  • زمینه فعالیت شرکت باید براساس قوانین در انگلستان مشخص گردد.

مدت زمان لازم 2 هفته می باشد.

 

ویزا پنج ساله کانادا

ویزای مولتی 5 ساله کانادا با وجود این که یک ویزای توریستی است،اما دارنده این نمونه از ویزا می تواند تا 5 سال به تعداد نامحدود به کانادا سفر کند.ویزای مولتی 5 ساله کانادا این امکان را برای متقاضی فراهم می کند که هرسال به مدت 6 ماه در کانادا حضور داشته باشد.

 

درخواست ویزای مولتی برای اعضای خانواده در قالب یک فایل

برای اخذ این فرم باید فرم ها و اطلاعات مربوط به سفارت تکمیل شود و کارشناسان  با توجه به مدارک متقاضی و با اخذ دعوتنامه توریستی یا بیزنسی و نمایشگاهی از کشور کانادا شرایط دربافت ویزای 5 ساله را آسان مینمایند و پس از آن برای انگشت نگاری اقدام به عمل خواهد آمد هزینه کلی در حدود 1000 دلار خواهد بود و 180 دلار نیز برای انگشت نگاری باید مد نظر داشته باشید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

  • اسکن گذرنامه جدید و قدیم
  • مدارک شناسایی
  • مدارک شغلی
  • مدارک نشان دهنده تمکن مالی
  • سند ملک شخصی
  • سند ازدواج افراد متاهل
  • عکس پرسنلی 4/5*3/5
  • فرم تکمیل شده ویزای کانادا

 

ثبت شرکت و افتتاح حساب در عمان

ثبت شرکت در عمان در دوحالت امکان پذیر است حالت ممتاز و درجه یک از شیوه های ثبت شرکت در این کشور است.

کلیه LC های ایرانی در کل کشور های عربی منطقه به بانک مسقط عمان انتقال داده شده است و به این ترتیب فرصتی فراهم شده است تا بازرگانان ایرانی به وسیله ثبت شرکت خود در عمان و افتتاح حساب بانکی و اخذ اقامت برای خانواده خود نمایند.همچنین تاجران ایرانی می توانند از بندر صحار برای انتقال کالا استفاده کنند و هزینه های متداول واردات کالا به ایران را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند.

امتیازات ثبت شرکت در عمان

  • دریافت اعتبارات بانکی وال سی و امتیازات ویژه ثبت شرکت در عمان به علت روابط خوب سیاسی ایران و عمان یکی از مزایای ثبت شرکت در این کشور است.
  • در مناطق آزاد عمان مالکیت شرکت به صورت صددرصد به نام شخص خواهد بود و از این بابت نگرانی وجود ندارد.
  • شما می توانید پس از ثبت شرکت،حساب خود به صورت شرکتی در بانک های معتبر عمان که دارای شعبات مختلف در حوزه خلیج فارس و تقریبا 80 کشور دیگر هستند افتتاح کنید.بانک های پیشنهادی ما مسقط و nbo  می باشد.

مدارک لازم ثبت شرکت در عمان برای ایرانیان

  • کپی رنگی پاسپورت دارای حداقل شش ماه اعتبار
  • عکس رنگی با پس زمینه سفید (4 قطعه عکس 3 در 4)
  • پرینت بانکی با گردش مالی (شش ماه)
  • گواهی عدم سو پیشینه با ترجمه رسمی ممهور به مهر وزارت امور  خارجه

 

ثبت شرکت و اقامت ترکیه (بدون خرید ملک)

معمولا تمام شرکت هایی که با ایرانیان در ترکیه ثبت می کنند از نوع مسئولیت محدود می باشدزیرا در ترکیه هم مانند سایر کشور ها شرکت های با مسئولیت محدود ساده ترین ،سریع ترین و کم ریسک ترین نوع شرکت می باشد.

شرایط ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه با حداقل یک نفر قابل انجام است و بر این اساس می توان اقامت تمام خانواده فرد متقاضی را در ترکیه دریافت نمود.

برای تاسیس شرکت در ترکیه ،نیاز به سرمایه گذاری و واریز پول به حساب نمی باشد،تنها لازم است که آدرسی را در ترکیه معرفی نمایید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در ترکیه

  • اصل گذرنامه ی هریک از شرکا و سهامداران شرکت
  • چند اسم پیشنهادی برای نام شرکت در ترکیه
  • تعیین میزان سهام هریک از شرکا
  • تعیین مدیر عامل شرکت و اعضای هیئت مدیره
  • تعیین آدرس مجازی شرکت در کشور ترکیه

 

 

 

Copyright 2017 by Ovita Gasht | Design by webcade
دی ان ان